404

That page can not be found

espa

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η ώρα άφιξης και αναχώρησης;

Η ώρα άφιξης είναι 4:00 μμ, ενώ η ώρα αναχώρησης είναι 11:00 μμ. Την ημέρα άφιξής, το δωμάτιό σας θα είναι έτοιμο στις 4:00 μμ, ενώ η αναχώρησή σας θα πρέπει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 11:00 μμ. Αν επιθυμείτε παράταση της ώρας αποχώρησης, αυτό θα πρέπει να έχει προσυμφωνηθεί στην Υποδοχή.

Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Κανονική Χρέωση Για ακύρωση τουλάχιστον 14 ή 21 ημέρες πριν την άφιξή σας (αναλόγως της τουριστικής περιόδου) προβλέπεται χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού της συνολικής κράτησης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αποχώρησης προβλέπεται χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 100% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Υπάρχουν δωμάτια για καπνίζοντες;

Το κάπνισμα απαγορεύεται στα δωμάτια και σε όλους τους κλειστούς χώρους του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε οικογένειες;

Βεβαίως. Κατόπιν αιτήματος, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέβατου καθώς και επιπλέον κρεβατιών στο δωμάτιο. Παρακαλούμε ρωτήστε μας για τον περιορισμό ηλικίας για την παροχή επιπλέον κρεβατιού.

Το πρωινό προβλέπεται σε όλες τις κατηγορίες δωματίων;

Βεβαίως. Από τις 8:30 πμ έως τις 11:00 πμ προσφέρουμε καθημερινά πλούσιο πρωινό μπουφέ με ελληνικά εδέσματα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για όλους τους τύπους δωματίων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας το αίτημά σας στην διεύθυνση ή συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό.