ADORNO BEACH HOTEL & SUITES

Παροχές Ξενοδοχείου

Το ιδανικό σας καταφύγιο δίπλα στην θάλασσα υπηρετεί πιστά το lifestyle της Μυκόνου. Στις εγκαταστάσεις του Mykonos Beach Hotel, Adorno Beach Hotel & Suites περιλαμβάνονται χώροι υγείας και ευεξίας, όπως γυμναστήριο και δωμάτια θεραπείας. Στο business corner θα βρείτε βιβλιοθήκη με ποικιλία βιβλίων. το bar και το εστιατόριο συμπληρώνουν αρμονικά τον περιβάλλοντα χώρο της μεγάλης, κεντρικής πισίνας προσφέροντας πρωινό, μεσημεριανό και ελαφριά γεύματα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις. Ασύρματο δίκτυο διατίθεται σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης έξω από το ξενοδοχείο είναι στην διάθεση όλων των επισκεπτών. Παράλληλα η Υπηρεσία Μεταφοράς δύναται να εξυπηρετηθεί κατόπιν αιτήματος. Η ομάδα Front Office προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών για κρατήσεις και σχετικά αιτήματα ώστε να κάνει τη διαμονή σας στη Μύκονο αξέχαστη.
adorno-icon1

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

Η Υπηρεσία Υποδοχής λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν αιτήματος με επιπρόσθετη χρέωση.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι δωρεάν στάθμευσης διατίθενται για όλους τους επισκέπτες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες αντικειμένων.

Η Υπηρεσία Δωματίου λειτουργεί από 12.00 έως 22.00.

Υψηλής ταχύτητας ασύρματο δίκτυο διατίθεται σε όλα τα δωμάτια. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα συνδεσιμότητας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Υποδοχής.

Ένας πλήρως εξοπλισμένος σταθμός εργασίας παρέχει σε όλους τους επισκέπτες όσα χρειάζονται για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες και αφορά τη μεταφορά των αποσκευών στα δωμάτια καθώς επίσης και τη φύλαξή τους έως την ώρα αναχώρησης από τις εγκαταστάσεις.

Πέραν του σταθερού κοινόχρηστου υπολογιστή στο Business corner του ξενοδοχείου, υπάρχει η δυνατότητα παροχής laptop προς κάλυψη των εκάστοτε αναγκών των επισκεπτών κατόπιν αιτήματος.

Οι μικροί επισκέπτες, 0- 6 χρονών, μπορούν να έχουν το δικό τους κρεβάτι εφόσον ο τύπος και το μέγεθος του δωματίου το επιτρέπει.

Ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας.

Παρέχονται μαξιλάρια της επιλογής των επισκεπτών (υποαλλεργικά, foam pillows κλπ.) με στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης άνεσής τους.

Παρέχεται η δυνατότητα σερβιρίσματος του πρωινού γεύματος στην άνεση του δωματίου σας.

Προσφέρεται η δυνατότητα παροχής πρωινού και τις πολύ πρωινές ώρες.

Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Οργανώνουμε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε εβδομαδιαία βάση για τους πελάτες μας, όπως aqua pilates, stretching στην παραλία και μαθήματα yoga.

Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Κάθε απόγευμα πραγματοποιείται η δεύτερη υπηρεσία καθαρισμού μέσα στην ημέρα, καθώς ανανεώνουμε τις πετσέτες στα δωμάτια των πελατών και φρεσκάρουμε το χώρο λίγο πριν τη διανυκτέρευση.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η ώρα άφιξης και αναχώρησης;

Η ώρα άφιξης είναι 4:00 μμ, ενώ η ώρα αναχώρησης είναι 11:00 μμ. Την ημέρα άφιξής, το δωμάτιό σας θα είναι έτοιμο στις 4:00 μμ, ενώ η αναχώρησή σας θα πρέπει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 11:00 μμ. Αν επιθυμείτε παράταση της ώρας αποχώρησης, αυτό θα πρέπει να έχει προσυμφωνηθεί στην Υποδοχή.

Μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Κανονική Χρέωση Για ακύρωση τουλάχιστον 14 ή 21 ημέρες πριν την άφιξή σας (αναλόγως της τουριστικής περιόδου) προβλέπεται χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού της συνολικής κράτησης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αποχώρησης προβλέπεται χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 100% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Υπάρχουν δωμάτια για καπνίζοντες;

Το κάπνισμα απαγορεύεται στα δωμάτια και σε όλους τους κλειστούς χώρους του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε οικογένειες;

Βεβαίως. Κατόπιν αιτήματος, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέβατου καθώς και επιπλέον κρεβατιών στο δωμάτιο. Παρακαλούμε ρωτήστε μας για τον περιορισμό ηλικίας για την παροχή επιπλέον κρεβατιού.

Το πρωινό προβλέπεται σε όλες τις κατηγορίες δωματίων;

Βεβαίως. Από τις 8:30 πμ έως τις 11:00 πμ προσφέρουμε καθημερινά πλούσιο πρωινό μπουφέ με ελληνικά εδέσματα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για όλους τους τύπους δωματίων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας το αίτημά σας στην διεύθυνση ή συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό.