Φτιάχνουμε τις διακοπές σας τη χαλάρωση σας τα γεύματά σας τα ποτά σας τη μέρα σας στη Μύκονο

Παροχές Ξενοδοχείου - Adorno Suites

Το ιδανικό σας καταφύγιο δίπλα στην θάλασσα υπηρετεί πιστά το lifestyle της Μυκόνου. Στις εγκαταστάσεις του Adorno Beach Hotel & Suites περιλαμβάνονται χώροι υγείας και ευεξίας, όπως γυμναστήριο και δωμάτια θεραπείας. Στο business corner θα βρείτε βιβλιοθήκη με ποικιλία βιβλίων. το bar και το εστιατόριο συμπληρώνουν αρμονικά τον περιβάλλοντα χώρο της μεγάλης, κεντρικής πισίνας προσφέροντας πρωινό, μεσημεριανό και ελαφριά γεύματα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις. Ασύρματο δίκτυο διατίθεται σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης έξω από το ξενοδοχείο είναι στην διάθεση όλων των επισκεπτών. Παράλληλα η Υπηρεσία Μεταφοράς δύναται να εξυπηρετηθεί κατόπιν αιτήματος. Η ομάδα Front Office προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών για κρατήσεις και σχετικά αιτήματα.

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

Η Υπηρεσία Υποδοχής λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν αιτήματος με επιπρόσθετη χρέωση.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι δωρεάν στάθμευσης διατίθενται για όλους τους επισκέπτες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες αντικειμένων.

Η Υπηρεσία Δωματίου λειτουργεί από 12.00 έως 22.00.

Υψηλής ταχύτητας ασύρματο δίκτυο διατίθεται σε όλα τα δωμάτια. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα συνδεσιμότητας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Υποδοχής.

Ένας πλήρως εξοπλισμένος σταθμός εργασίας παρέχει σε όλους τους επισκέπτες όσα χρειάζονται για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Why Book Directly With Us

1. Best rate guarantee

2. Exclusive Offers

3. Welcome Drink and local delicacy

4. Late check out or Early check in (upon availability)