Ασκηση Μασάζ Beaute στο Adorno Suites

Υπηρεσίες Ευεξίας - Adorno Suites

Απελευθερώστε τις αισθήσεις σας και αποκτήστε Zen διάθεση στο κέντρο ευεξίας του Adorno Beach Hotel & Suites. Απολαύστε στιγμές εσωτερικής ηρεμίας με ολιστικές θεραπείες σπα για το πρόσωπο και το σώμα που εμπνέονται από εξατομικευμένες θεραπευτικές πρακτικές. Μείνετε πιστοί στο καθημερινό σας πρόγραμμα και επισκεφθείτε τον μοντέρνο χώρο του γυμναστηρίου.

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου

Εδώ θα βρείτε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα εξυπηρετήσουν πλήρως τις ανάγκες της προπόνησής σας. Μείνετε πιστοί στις υγιεινές σας συνήθειες και κινητοποιείστε σωστά το σώμα σας.

Στο Adorno Beach Hotel & Suites διαθέτουμε δωμάτιο θεραπείας, όπου μπορείτε να απολαύσετε ολοκληρωμένες θεραπείες σπα ανακτώντας ισορροπία και γαλήνη. ΟΙ έμπειροι θεραπευτές μας θα σας μυήσουν σε ολιστικές εφαρμογές ευεξίας και αναζωογόνησης. Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν αιτήματος.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ στον ιδιωτικό σας χώρο που υπόσχονται ανεπανάληπτη αίσθηση χαλάρωσης. Κλείστε το ραντεβού σας για μια εξατομικευμένη συνεδρία.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας και σύμβουλοι ομορφιάς προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αισθητικής όπως κομμώσεις, βαφή και styling μαλλιών, μακιγιάζ και περιποίηση άκρων. Αναδείξτε την ομορφιά σας.

Why Book Directly With Us

1. Best rate guarantee

2. Exclusive Offers

3. Welcome Drink and local delicacy

4. Late check out or Early check in (upon availability)