Διαμονή - Adorno Suites στη Μύκονο

Η διαμονή στη Μύκονο αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος της επίσκεψης, γι’ αυτό και μια φορά, δεν είναι σχεδόν ποτέ αρκετή. Στο νησί των ανέμων χτυπά η καρδιά των Κυκλάδων, με πανέμορφες παραλίες με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά, αλλά και τα parties, με μερικούς από τους κορυφαίους DJs παγκοσμίως, που μένουν αξέχαστα, ακόμα και στις παράξενες μέρες του covid19.

Το Adorno Beach Hotel & Suites, σας περιμένει για να κάνει τη διαμονή σας στη Μύκονο όσο πιο υπέροχη γίνεται!

Χτισμένο πάνω στην παραλία του Ορνού και μόλις 2,5 χλμ. από την Χώρα της Μυκόνου, ιδανική τοποθεσία για τις εξορμήσεις σας, ώστε ν’ ανακαλύψετε τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού κι όποιες κι αν είναι οι επιλογές των διακοπών σας, να σας δώσει ακόμη περισσότερες.

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του καταλύματος, μπορείτε ν’ απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στις ιδιωτικές πισίνες, αλλά κι ευεξίας στα μοναδικά SPA, καθώς και παραδοσιακές γεύσεις και signature cocktails στους χώρους του καταλύματος, με το εξειδικευμένο προσωπικό δίπλα σας έτοιμο να καλύψει την κάθε σας ανάγκη και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για ασφαλείς διακοπές.

Το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων πολλοί celebrities, που κατά τη διαμονή τους ανακαλύπτουν ότι η Μύκονος δικαιολογημένα αποτελεί τον πιο hot προορισμό των Κυκλάδων.
Φυσικά, εκτός απ’ τα parties και τις υπέροχες παραλίες, στη Μύκονο βρίσκονται και πολλά εστιατόρια αναγνωρισμένων chefs, που σας περιμένουν να σας χαρίσουν τις πιο όμορφες γαστρονομικές εμπειρίες των διακοπών σας.
Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε ο covid19 στις ζωές μας, η Μύκονος αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από αυτές και ν’ απολαύσετε τις διακοπές σας στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να γεμίσετε αναμνήσεις.

Το Adorno Beach Hotel & Suites σας υπόσχεται μια διαμονή στη Μύκονο, εντελώς διαφορετική απ’ όσα έχετε ζήσει μέχρι τώρα!

 

Why Book Directly With Us

1. Best rate guarantee

2. Exclusive Offers

3. Welcome Drink and local delicacy

4. Late check out or Early check in (upon availability)